1. Allmänt

Cedar Innovations AB (559385-5124) har sitt säte i Solna. Företagets postadress är 170 69.

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till kontakt@tickvents.com med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Tickvents.com är en biljettförmedlingstjänst som förmedlar bokningen/köpet på uppdrag av den ansvariga arrangörens (säljarens) räkning och agerar endast som ombud. Alla frågor om eller anspråk pga. evenemangen och dess genomförande skall riktas till den ansvarige arrangören.

2. Beställning

Köparen måste vara myndig eller inneha målsmans tillstånd.

Vid beställning av biljetter från Tickvents.com över Internet föreligger bindande köpeavtal först sedan Tickvents.com fått betalning registrerad och gjort en orderbekräftelse per e-post som även tjänar som kvitto.

3. Pris

Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 6% moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från evenemangsarrangören feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

4. Betalning

Vid genomförande av köp, delas information med vår betalleverantör. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. Tickvents.com och/eller evenemangsarrangören har inte tillgång till informationen. De betalleverantörer (betaltjänster) som vi använder oss av är: Stripe Payment. Swish Handel.

5. Leverans

När köparen slutfört sin beställning skickas en orderbekräftelse till den registrerade e-postadressen. I bekräftelsen finner köparen alla uppgifter om biljetten samt en nedladdningslänk för att komma åt biljetten i PDF-format. Är något fel i orderbekräftelsen ska köparen omedelbart kontakta oss via e-post till kontakt@tickvents.com.

6. Återköp

Återköp sker ej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Betald och levererad biljett räknas som förbrukad biljett.

Köpt biljett återlöses ej och kan inte bytas mot annan biljett.

7. Personuppgifter

Genom att handla hos Tickvents.com accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

Tickvents är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden – för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

7.1 Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

7.2 Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

7.3 Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

7.4 Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?

7.4.1 Betalleverantör

Se punkt 4.

7.4.2 Nyhetsbrev
Har du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev delas förnamn, efternamn och e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte.
Vi använder MailChimp för utskick av nyhetsbrev.

7.5 Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

7.6 Rätt till rättelse
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

7.7 Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

7.8 Ansvarig för dataskydd
Tickvents är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter i webbutiken och ser till att reglerna efterföljs.

7.9 Så skyddar vi dina personuppgifter
Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt.

8 Ändringar till de Allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.

9 Tvist och lagval

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se. För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.